Vores Brands

Future Foods er en fødevarekoncern med hovedkontor i Haderslev, der tilbyder private label produkter til fødevareindustrien. Ud over Future Foods driver koncernen også Hanegal, Nr. Onsild og TopFood, som hver især specialiserer sig inden for deres egne områder indenfor charcuteri. Det fælles omdrejningspunkt er kvalitet, innovation og skræddersyede løsninger med fokus på dig og dit behov.

Hanegal A/S

Hanegal er et stærkt økologisk brand. Bredt kendt i hele befolkningen for pølser, pålæg og færdigretter. Hanegals drives på hjerte, holdning og handling og fokus ligger på udvikling af kvalitetsfødevarer med bæredygtighed og dyrevelfærd for øje. Der arbejdes hele tiden målrettet mod bedre løsninger ifht. produktionsprocesser og emballering. 

Hanegals sortiment tilbydes både til retail og til foodservice-kunder.

Læs mere

Nr. Onsild A/S

Nr. Onsild er i høj grad kendt som en leverandør af dansk madkultur, – til restauranter, institutioner og kantiner. Vores frikadeller findes i mange varianter, men den klassiske frikadelle med et håndlavet udtryk er klart vores bestseller! Med tiden er andre af vores lækre delikatesser nu også blevet populære og meget eftertragtede ude hos det danske køkkenfolk.

Nr. Onsilds sortiment tilbydes til foodservice-kunder.

Læs mere

Top Food ApS

Hos Top Food mødes smag og kvalitet i hver en bid! Top Food er synonymt med ekspertise inden for sous vide og burgerbøffer til kantiner, restauranter, institutioner og lign. Forventningerne til vores produkter er høje og vi skuffer aldrig. Du kan regne med os, da vi konsekvent leverer produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris.

Top Foods sortiment tilbydes til foodservice-kunder.

Læs mere