Skræddersyede private label løsninger.

Med tre produktionslokationer, herunder vores eget pølsemageri, er Future Foods i en enestående position til at imødekomme forskellige behov inden for private label-produktion. Vores omfattende sortiment af Charcuteri-produkter, der spænder fra postejer og pølser til færdigretter, kødboller og burgerbøffer, giver os mulighed for at tilbyde skræddersyede løsninger som matcher jeres behov.

Med vores brede produktionsmuligheder og ekspertise inden for Charcuteri kan vi skabe unikke private label-produkter, der passer til jeres helt specifikke krav og præferencer. Uanset om det er små eller store partier, kan vi sikre en fleksibel og effektiv produktion, der opretholder høje standarder for kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Sådan gør vi en forskel for din forretning

Vi er stolte af at være økologisk certificeret og har mere end 40 års erfaring med at udvikle og levere højkvalitets økologiske produkter, der understøtter bæredygtig livsstil og miljøbeskyttelse.

Vi indgår altid i tæt dialog med vores samarbejdspartnere, så vi i fællesskab kan udvikle og levere det absolut bedste produkt til kunden, hvilket sikrer tilfredshed og langvarige relationer.

Mindre produktionslinjer er en stor styrke i vores set-up og giver vores samarbejdspartnere adgang til stor fleksibilitet både i form af volumen men også i forbindelse med de mange formater.

Vi fokuserer på tillid og samarbejde og har således fokus på høj leveringssikkerhed til alle vores kunder. Vores set-up gør det ligeledes muligt at have kortere lead-time på specialbestillinger.

Skriv til FutureFood A/S

Kontakt (DK)