Hanegal – mere end økologi

Siden 1980 har vi haft et ønske om at bringe folk sammen om et godt, økologisk og bæredygtigt måltid.

Vi tror på, at det giver en ekstra god smag i munden at vide, at råvarerne er fremstillet med respekt for naturen, og at dyrene har haft et godt liv med rig mulighed for naturlig udfoldelse.

For os er økologi kærlighed til dyr, planter og mennesker.

Alle vores produkter er 100% økologiske og uden tilsætningsstoffer. Flere produkter er desuden plantebaseret, glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker. Vores produkter er kun fyldt med gode råvarer og smag – vi kalder det økologisk madglæde.

Se mere på hanegal.dk

Økologiske før det blev moderne

Hos Hanegal har vi været bidt af tanken om et bedre landbrug for natur, dyr og mennesker siden 1980. Udstyret med drømme, madglæde og 20 tønder land, satte vores grundlæggere Fie og Ulrich dengang ny standard for dyrevelfærden og var med til at få den økologiske bølge til at rulle. Det var starten på økologi uden numre og en målrettet rejse mod en mere bæredygtig verden. Rejsen har ikke været uden bump på vejen, men vi fortsætter ufortrødent med fokus på mere økologi for alle.

Se mere på hanegal.dk

Hjerte, holding og handling

Der er sket meget siden 1980. Vores fundament er uforandret, men med tiden er vi også gået ind i debatten om grøn omstilling og vi har et konstant ønske om hele tiden at blive bedre. Vi ønsker at sætte et fornuftigt aftryk på jorden og vi deltager derfor aktivt i samtalen om klima, bæredygtighed m.m. For os er det afgørende at have og bruge vores stemme til at udfordre status quo og sammen med andre kæmpe for en mere bæredygtig verden, som vi kan være bekendt at overlevere til den næste generation. 

Se mere på hanegal.dk

Produktsortiment

Du kender os måske bedst for vores spegepølser, kødpølser og postejer, men i dag er vores sortiment meget mere end det. Nu udvikler vi også økologiske færdigretter, – som alt andet er også de fremstillet af kvalitetsråvarer og med masser af god smag. Derudover får vi det plantebaserede køkken til at spire, og opskriften er den samme som altid: økologiske kvalitetsfødevarer og nul brug af tilsætningsstoffer. Det mener vi er ren økologisk logik.

Se mere på hanegal.dk

Kontaktinformation

Hanegal A/S
Finlandsvej 12
6100 Haderslev

Tlf. : +45 86 85 36 72
E-mail: hanegal@hanegal.dk

CVR: 27146880