Nr. Onsild – Hvor ægte håndværk og stolte madtraditioner forenes.

Velkommen til Nr. Onsild. I vores verden er håndlavet kvalitet ikke blot et løfte, men en levende virkelighed.

Vores dedikation til det, vi laver, skinner igennem i hver eneste bid. Fra de berømte Nr. Onsild frikadeller, lavet med kærlighed og præcision, til et mangfoldigt udvalg af traditionelle danske og delikatesser, hver skabt med den samme omhu og opmærksomhed på detaljer.

Oplev forskellen med Nr. Onsild, hvor hver ingrediens er nøje udvalgt, og hver fremstillingsproces er udført med respekt for det gamle håndværk. Vores mål er at bringe dig en autentisk smag af Danmark, lige til dit bord. Vores produkter er et udtryk for ægte madglæde, skabt til at vække minder og skabe nye.

Se mere på nronsild.dk

Vores historie

Nr. Onsilds historie har rod i det Nordjyske hos Nr. Onsilds Slagtehus og går generationer tilbage. Det hele startede med slagterkone Anne Kirstine Madsen, som havde sin helt egen opskrift på frikadeller. Opskriften var baseret på godt kød, ”det rigtige håndelag” og en sans for den gode klassiske frikadellesmag – og det er det stadig den dag i dag. Sortimentet er i dag blot markant bredere og indeholder flere både danske og udenlandske klassiskere, men stadig lige så velsmagende.

Se mere på nronsild.dk

Dedikerede til smag og kvalitet

Selvom vi er i Haderslev, fortsætter vi med at lave frikadeller efter den originale opskrift,- med ekspertise og dedikation og fokus på godt håndværk. Vi hakker og blander farsen i små serier, rører den præcis den rette tid for at sikre bid og struktur. Alle frikadeller er håndteret af vores dygtige medarbejdere, steges på store pander, hvilket giver dem det autentiske håndlavede udseende og smag. Derfor kan vores Nr. Onsild-frikadeller variere lidt i vægt og have samme uens form som bedstemor Anne Kirstines.

Se mere på nronsild.dk

Produktsortiment

Vi er kendt for vores frikadeller, men vi har meget mere at byde på! Det startede med Nr. Onsild frikadellen, men siden har vores produktsortiment udviklet sig meget. Nr. Onsild er en virksomhed med stor fleksibilitet, og vi udvikler løbende både nye varianter af eksisternede produkter samt helt nye varer for at komme til markedet med de bedste produkter og altid i den kvalitet som kendetegner Nr. Onsild. Det er også derfor vi med stolthed siger ”vi er gode til det, vi laver – og det kan smages”.

Se mere på nronsild.dk

Kontaktinformation

Nr. Onsild ApS
Niels Bohrs Vej 5
DK – 6100 Haderslev

Tlf. : +45 98 52 00 22
E-mail: ordre@nronsild.dk

CVR: 36937912