Top Food – passion for kvalitet og smag mødes med ekspertise og dedikation! 

Som en del af Future Food A/S, har Top Food specialiseret sig i fremstillingen af et bredt udvalg af frosne fødevareprodukter, der afstættes direkte og gennem vores salgspartnere til en række lande, herunder detailhandlen, foodservice, storkunder og engrossalg.

Udover at kvaliteten altid skal være i top, så er hygiejne alt afgørende for os og derfor har vi investeret i et effektivt egenkontrolsystem, der sikrer overholdelse af ISO 22000 og HACCP-principperne. Dette gør os i stand til at levere produkter af høj kvalitet, som møder både dine og myndighedernes krav.

Vi stræber altid efter at være i front, når det kommer til udvikling og optimering af vores produkter og processer og indgår gerne i partnerskaber med andre gode leverandører, for at kunne tilbyde nye og spændende produkter til markedet.  

Se mere på topfood.dk

ISO 22000 godkendelse

Hos Top Food er det et must at leve op til kundernes, myndighedernes og egne krav om hygiejne og kvalitet i produktionen. Derfor har vi ansat en levnedsmiddeltekniker, ligesom vi har ISO 22000-godkendelse baseret på HACCP princippet. For Top Food er det afgørende at have et effektivt egenkontrolsystem med henblik på at sikre produkter af høj kvalitet. Egenkontrol programmet gør vi er i stand til at overvåge og dokumentere procestrin, som er kritiske for den kvaliteten af produkterne.

Se mere på topfood.dk

Halal certificering

Top Food har gennem mange år været godkendt til produktion af HALAL-produkter. Her følger vi naturligvis dansk og gældende lovgivning på området, som foreskriver forudgående bedøvelse af dyret. Vi har et bredt produktsortiment målrettet HALAL-kunder og vores eget HALAL-brand ”DANAH” forhandles i en lang række lande. Med vores HALAL-certificering får du mulighed for at tilbyde dine egne skræddersyede private label produkter til en helt ny målgruppe.

Se mere på topfood.dk

Produktsortiment

I Top Food arbejder vi løbende med udvikling af nye produkter, samt optimering og tilpasning af vores eksisterende opskrifter og processer. Dette sker ofte i et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder. Vi arbejder målrettet med innovation, er dedikerede til at servicere vores kunder med et stabilt sortiment af kvalitetsprodukter og stiller gerne vores ekspertise og opnåede erfaring til rådighed i forhold til udvikling af nye produkter og smagsvarianter.

Se mere på topfood.dk

Kontaktinformation

Top Food A/S
Sønderbro 21
DK-9881 Bindslev

Tlf. : +45 98 93 84 11
E-mail: info@topfood.dk

CVR: 12894074