Faglighed, struktur og smag – grundlaget for alt, vi laver

Future Food er en moderne dansk fødevarevirksomhed med base i Haderslev og Bindslev. Vi udvikler og producerer både økologiske, plantebaserede og klassiske kødprodukter til detail og foodservice.

Hos os mødes erfaring og faglighed i et produktionsmiljø, hvor der er styr på processerne, og hvor stoltheden over håndværket driver hver eneste medarbejder. Med to fabrikker og mange års brancheerfaring leverer vi produkter, der kombinerer smag, kvalitet og driftssikkerhed – hver gang.

2 produktionssteder i Danmark

Future Food råder over 2 produktionslokationer inkl. eget pølsemageri – et i Haderslev og et i Bindslev. Produktsortimentet på tværs af disse lokationer spænder fra pølser, pålæg og postejer over frikadeller, kødboller, sous vide produkter til burgerbøffer.

Haderslev, Niels Bohrs vej 5

FACILITETER

  • 750 M2 produktionsfaciliteter
  • 50 medarbejdere

EMBALLAGE MULIGHEDER

  • Frost + køl
  • Flow pack
  • Tray sealer
  • Deep draw
  • Poser

PRODUKTSORTIMENT

  • Frost + køl.
  • Okse, kalv, gris, lam, kylling og kalkun.
  • Vegansk.
  • Grill- og kogepølser, spegepølser, kødpølser, postejer og forskellige typer af frikadeller, kødboller, farsbrød og medister. 

Sortimentet kan købes i forskellige størrelser og emballageløsninger. Dele af sortimentet kan desuden købes både i plantebaserede varianter og i varianter produceret på kød. Der arbejdes også professionelt med økologi og allergene venlige “FRI FOR-produkter”.

CERTIFIKATER

Bindslev, Sønderbro 21

FACILITETER

  • 2.800 M2 produktionsfaciliteter
  • 10 medarbejdere

EMBALLAGE MULIGHEDER

  • Flow pack
  • Vertikal emballager
  • Poser

PRODUKTSORTIMENT

  • Frost.
  • Sous-vide.
  • Okse og lam.
  • Vegansk.
  • Burgere, kebab, cevapcici.

Sortimentet kan købes i forskellige størrelser og emballageløsninger.

CERTIFIKATER

Læs mere om vores samfundsansvar i Future Food A/S Code of Conduct